El Club Ciclista Roses fa crèixer l’escoleta BTT

0
3489

Amb la nova junta el nombre de socis del club ha augmentat, i és que un altre dels objectius és «fer més pinya ciclista al poble i fer créixer el club», tal com assenyala el president, Juan Hornos


L’entrada de la nova junta al Club Ciclista Roses, presidida per Juan Hornos, té l’objectiu de donar un tomb a l’entitat esportiva, ja que segons el seu actual president, «el club estava en hores baixes i la passió pel ciclisme va fer que hi apostéssim de nou.» Detalla que en pocs mesos han doblat la xifra de socis, passant dels 57 als 112 actuals.

LA GRAN APOSTA: L’ESCOLETA. Una de les principals novetats que hi ha en marxa al club ciclista és la formació de la nova Escoleta de Ciclisme. Hornos explica que encara no està contemplada com a escoleta federativa, però de mica en mica volen fer créixer l’escola per tenir l’entitat federativa. Juan Hornos detalla que a dia d’avui hi ha més d’una quinzena de nens i nenes que hi participen i anima tota la mainada rossinca a participar-hi. Hornos detalla que «avui hi ha més nens que nenes i ens agradaria molt comptar amb més presència de nenes.» L’objectiu del club esportiu, tal com detalla el president, és «dedicar temps al poble a través del ciclisme i motivar la mainada de Roses i també preparar-nos, qui sap, per poder competir.»

UNA PROPOSTA DE CIRCUIT. En aquest mateix sentit neix un altre projecte pel Club Ciclista Roses, la construcció d’un circuit a la zona esportiva per entrenar i tenir una instal·lació ciclista fixa. El president de l’entitat diu que ja s’han fet reunions amb la regidora d’esports de l’Ajuntament de Roses, Verónica Medina, i «sembla que la proposta ha estat ben acceptada i ja hi ha algun tràmit activat.»

Amb la nova junta, el nombre de socis, com hem dit anteriorment, ha augmentat, i és que un altre dels objectius d’Hornos és «fer més pinya ciclista al poble i fer créixer el club», destaca. En aquest sentit, s’està treballant la difusió de l’esport i de les activitats del club a les xarxes socials.


  • Pots descarregar-te el suplement de ciclisme a l’Alt EmpordĂ , aquĂ­.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li