El civet de senglar, millor ‘platillo’ del Terra de Trobadors

0
880

El jurat va valorar la melositat del plat i el sabor de la proposta gastronòmica elaborada i servida pels Arquers de Castelló 


El civet de senglar elaborat i servit pels Arquers de Castelló en l’última edició del Festival Terra de Trobadors ha estat escollit millor platillo. El jurat va valorar la melositat del plat i el sabor de la proposta gastronòmica. A banda del primer premi, el jurat també ha volgut atorgar un accèssit a la coca salada La Pascada de la Taverna dels Ximples. En aquesta edició, és la primera vegada que una desena de tavernes del Terra de Trobadors han ofert especialitats gastronòmiques medievals. I és una línia estratègica que el festival vol desenvolupar en els pròxims anys amb la voluntat d’oferir plats típics de l’època medieval. Els organitzadors fan una valoració molt positiva d’aquesta primera experiència que es potenciarà en els pròxims anys per oferir plats amb molta història. n

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li