El cinema Las Vegas obté la llicència municipal definitiva

0
1918

Aquest dijous es reobrirà novament el cine amb la projecció de la pel·lícula ‘Han Solo: una historia de Star Wars’


 

Amb la projecció de la pel·lícula Han Solo: una historia de Star Wars reobrirà dijous el cinema Las Vegas. El complex ja té la llicència municipal després que la setmana passada s’haguessin acabat les obres de la instal·lació elèctrica, concretament de la rasa que estava pendent.

Tot i que la reobertura oficial serà a partir d’aquest dijous, divendres passat l’equipament va acollir un acte organitzat per Òmnium Cultural amb la presència de Jaume-Alonso Cuevillas, un dels advocats de Carles Puigdemont. En aquest cas el cinema va fer ús encara del grup electrogen que té juntament amb una línia de llum estable, segons expliquen els seus responsables.

El cinema Las Vegas es va inaugurar el 8 d’abril amb la projecció de la pel·lícula Miss Dalí, de Ventura Pons. L’espai té capacitat per a 800 persones i la reforma ha comportat una inversió d’1,7 milions d’euros. Figueres ha fet una aportació municipal de 350.000 euros.

El cap de setmana del 20 d’abril, i després d’una inspecció de la Guàrdia Urbana, el cinema va haver de tancar. Calia acabar el tema de la instal·lació elèctrica i per això no es tenia la llicència municipal definitiva.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li