El CER l’Escala i la Superdivisió: una espera omplerta de dubtes

0
1692

S’apunta a un inici de la competiciĂł al mes de gener, però amb un format diferent: per concentracions, per tal d’evitar aixĂ­ els desplaçaments. Mentrestant, els jugadors entrenen, però amb la incertesa de com evoluciona la pandèmia i, per tant, la disponibilitat dels equipaments municipals


 

La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha sacsejat les competicions esportives, i ha provocat que cada federació –i per tant, cada club– gestioni com pugui aquest context excepcional. Un exemple singular el trobem a casa nostra, a l’Escala, on hi ha el Club de Tennis Taula CER l’Escala.

Especialment xocant és el cas del seu equip masculí de Superdivisió, la màxima categoria d’aquest esport d’àmbit estatal, que continua preparant-se com pot, i com li deixen les circumstàncies, de cara a un inici competitiu que encara no té data fixada. Segons explica el delegat del club, David González, els rumors apunten a un inici de la competició al mes de gener, però amb un format diferent: per concentracions, per tal d’evitar així els desplaçaments.

Fins la setmana passada, els diferents equips del CER, tant el de Superdivisió com els de les lligues inferiors, van poder entrenar sense cap problema a les seves instal·lacions, però les noves restriccions dutes a terme per tallar els contagis del virus han frenat l’activitat. No obstant això, i tenint en compte que l’equip de Superdivisió competeix a la màxima categoria estatal, des del club esperen que els seus palistes puguin continuar entrenant-se, tal com fins ara feien el figuerenc Sergi Grau i l’escalenc Iker González.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li