El CER L’Escala festeja el cinquantè aniversari mirant al futur

0
1535

Amb el primer equip consolidat a la Superdivisió i amb la base apuntant alt, el repte que es marca el CER és difondre l’esport a la localitat costanera


 

El CER L’Escala es va engalanar divendres per a l’ocasió amb motiu del seu cinquantè aniversari com a club federat, atès que la pràctica del tennis taula, a la localitat costanera, es remunta molt més enllà. Per celebrar l’efemèride, la sala polivalent escalenca va albergar diversos actes, com ara parlaments –amb presidents de les federacions de tennis taula de Girona i Catalunya; representants polítics locals o membres del club–, una exposició fotogràfica, una projecció audiovisual que va recollir alguns dels moments cabdals de la història del club o un sopar de cloenda.

“Des que es va federar l’any 1967 fins ara, el club ha protagonitzat una gran trajectòria. El que és realment rellevant no és aquesta xifra dels cinquanta anys, sinó que en aquest període hàgim aconseguit estar 22 temporades a la màxima categoria a escala estatal. Hi ha molt pocs clubs que ho puguin dir”, explica David González, actual delegat del club costaner.

“Ara mateix el CER es troba en un moment àlgid. El més important de tot és que al darrere hi ha un segon equip amb joves de la base que ja tenen un nivell important, comptem que amb dos o tres anys puguin participar en el primer equip”, detalla un González que es mostra concís quan parla del futur de l’entitat: “El tenim assegurat”.

POTENCIAR LA DIFUSIÓ. Amb el primer equip consolidat a la Superdivisió i amb la base apuntant alt, el repte que es marca el CER és difondre l’esport a la localitat costanera. “Volem atraure la gent del poble perquè vingui a veure els partits de Superdivisió. No només ens passa a nosaltres, de fet es veu a gairebé totes les pistes, però som conscients que estem a la màxima categoria i que el poble és molt petit, hem d’intentar lluitar per engrescar la gent”, apunta González.

TRIOMF A SUPERDIVISIÓ. La celebració del mig segle com a entitat federada va venir acompanyada d’una altra alegria, la del triomf de l’equip de Superdivisió davant de l’UCAM Cartagena. Els escalencs només van necessitar 50 minuts per desfer-se del seu rival amb un clar 4 a 0.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li