El centre duaner de Vilamalla, ja reformat

0
669

Les obres, valorades en gairebé 1 milió d’euros, han permès asfaltar i pavimentar l’aparcament i tancar tota l’àrea per garantir-hi el manteniment i la seguretat


El subdelegat del Govern espanyol a les comarques gironines, Albert Bramon, va presidir dimarts al matí la liquidació de les obres d’arranjament i reforma de l’aparcament del servei duaner fitosanitari de Vilamalla, que s’han completat amb una inversió de 974.232,62 euros que hi ha aportat el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública. Les obres han permès corregir el deteriorament de l’esplanada de l’aparcament anterior a la zona d’inspecció i han permès encerclar el recinte per millorar-ne la seguretat, així com les condicions de conservació.

La restauració del recinte, que depèn del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ha consistit en un asfaltatge i pavimentació integral del recinte d’aparcament i el tancament de tota l’àrea per garantir-ne el manteniment i la seguretat. El projecte ha inclòs també diverses obres de condicionament de l’àrea d’administració per instal·lar un sistema d’obertura i tancament de les portes del recinte i adaptar les oficines a la normativa referida a l’accessibilitat i la mobilitat de les persones.

L’estació duanera de Vilamalla és la primera estació de Catalunya per volum de certificats fitosanitaris emesos. I també ocupa el quart lloc en el rànquing espanyol, només per darrere del port d’Algesires (Cadis), l’estació de camions de Silla (València) i la d’Alacant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li