El Celler Gerisena es projecta arreu del continent europeu

0
796

Un dels últims guardons que ha rebut ha estat la Medalla d’Or de Grenaches du Monde, a França, un premi que ha enlairat el vi Somnis de Gerisena


El Celler Gerisena, de la Cooperativa Agrícola de Garriguella, suma un 2020 molt prolífic des del punt de vista dels reconeixements internacionals. En aquest sentit, un dels últims guardons que ha rebut ha estat la Medalla d’Or de Grenaches du Monde, a França, un premi que ha enlairat el vi Somnis de Gerisena. Ara bé, aquesta no ha estat la seva única lloança en forma de trofeu: enguany també ha rebut la Medalla d’Or de Decanter, al Regne Unit, i la Medalla de Plata al Concurs Mundial Celebrat a Brussel·les. A més, el Somnis de Gerisena també ha assolit aquest any una puntuació excel·lent, de 94 punts, a la darrera publicació de la prestigiosa Guia Peñin.

Aquesta garnatxa , de color ambre i una llàgrima notòria, presenta un aroma licorós i es presenta suau i sedosa en boca, amb un marcat gust de fruits secs.

Més enllà d’aquest vi, però, el celler alt-empordanès també ha vist com un altre producte propi, el Negre de Gerisena, també guanyava enguany una altra distinció, en aquest cas la Medalla de Bronze de Decanter. De Garriguella a arreu d’Europa, en definitiva.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li