El CEE inicia la temporada ‘De la muntanya al mar’

0
1009

Es tracta d’un grup d’excursions en format travessa que s’iniciaran al naixement del riu Ter al Ripollès i acabaran el mes de juny a Llançà després de travessar tres comarques: el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà


 

El Centre Excursionista Empordanès (CEE) inicia aquest diumenge la temporada d’excursions amb una travessa de 22 quilòmetres entre Ulldeter i el coll d’Ares. Aquesta és la primera activitat de les sis que s’emmarquen sota el nom «De la muntanya al mar», un grup d’excursions en format travessa que s’iniciaran al naixement del riu Ter al Ripollès i acabaran el mes de juny a Llançà després de travessar tres comarques: el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà.

En aquest sentit, la resta de sortides són les següents: coll d’Ares-Vilaroja (17 de novembre), Vilaroja-Maçanet de Cabrenys (19 de gener), Maçanet de Cabrenys-la Jonquera (15 de març), la Jonquera-Rabós (17 de maig) i Rabós-Llançà (21 de juny). L’entitat organitza un autocar per portar i recollir els participants, que caldrà que facin la inscripció fins aquest divendres, 13 de setembre (www.cee.cat o presenciament al Casino Menestral, els dilluns, entre les 19 h i les 21 h).

Les excursions són obertes a tothom amb experiència a la muntanya i no és obligatori que els participants les facin totes. «De la muntanya al mar» forma part de les excursions de la secció de mitja muntanya del CEE.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li