El CE Alt Empordà posa en marxa la secció de triatló en la seva segona temporada

0
541

La creació de la secció de triatló és una de les principals novetats del Club Esportiu Alt Empordà de cara a la seva segona temporada oficial. L’entitat, que té la seva seu a la Jonquera, s’ha reforçat enguany amb la incorporació de l’exciclista professional Xavi Llamas, establert a Roses, i es planteja potenciar les sortides conjuntes com un dels objectius per al 2011.
Dídac Cuadros, vicepresident del CE Alt Empordà, valora de forma molt positiva la primera temporada del club i assenyala que “els objectius es van complint. Quan vam néixer no ens vam proposar cap fita i anem fent sobre la marxa. Hem fet tres o quatre actes enfocats als socis i tot ha anat molt bé”, explica Cuadros.
Per al 2011, el vicepresident de l’entitat assenyala la potenciació de les sortides conjuntes com un dels aspectes a treballar. “Quan fem una convocatòria som un mínima d’una desena o una dotzena de persones”, comenta Cuadros, que posa com a exemple la bona resposta en la preparació de la mitja marató de muntanya de l’Albera: “L’altre dia vam anar a Llançà a fer el recorregut de la prova (es disputa el diumenge 23 de gener), i la convocatòria pràcticament la vam fer el dia abans”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li