El CC Vilajuïga es quadra amb la Federació

0
1352

Després que la federació retirés el caràcter de Campionat de Catalunya a la prova infantil GP Vilajuïga, el club va decidir anul·lar-la


La relació entre el Club Ciclista Vilajuïga i la Federació Catalana de Ciclisme està crispada. Divendres passat, el club de Quermançó va emetre un comunicat on anunciava que anul·lava la prova social GP Vilajuïga que s’havia de fer aquest diumenge com a “disconformitat” a la negativa de la federació d’atorgar el Campionat de Catalunya infantil de BTT al club local, una mesura que tal com apunten des de Vilajuïga ja estava aprovada. I é que segons indica el club, el novembre passat ja se li havia concedit el reconeixement, tot i que “al cap de tres setmanes es va retirar perquè hi va haver un malentès” i la prova va anar a parar finalment a la Vilella Baixa, a Tarragona.

“Estem molt mal governats, l’any passat vam fer el Campionat de Catalunya en carretera júnior i ens van canviar el pressupost una setmana abans, un incident que ha durat més de deu mesos”, recorda el president de l’entitat vilajuïguenca, Jordi Gironès.

Tal com assenyalen des del CC Vilajuïga, durant el mes de desembre van tenir diverses converses amb diferents persones de la Junta i les delegacions, inclòs el president, i hi havia “versions diferents” i “contradiccions”. “La delegació de Girona, amb el president Francesc Moradell al capdavant, sempre ens ha donat suport. De fet, el mateix senyor Moradell es va posar en contacte amb la delegació de Tarragona i des d’allà li van dir que ells ni tan sols havien demanat la prova”.

SENSE CANVIS. La tensió entre el club i la federació no canviarà el rumb de l’entitat més enllà de la cancel·lació de dues proves: la d’aquest diumenge i l’Open gironí del mes de maig. “Nosaltres seguirem amb el nostre objectiu, que és el de fomentar la base, tenim una escola que funciona i un equip que participa en totes les facetes de promoció”, explica Gironès.

El planter del club empordanès es presentarà el proper mes, moment en el qual també es donaran a conèixer més novetats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li