El castelloní Noè Font és el favorit al títol al mundial júnior de Sant Pere Pescador

0
492

El castelloní Noè Font serà el principal rival a batre a la categoria 15-16 anys del Campionat del Món júnior de kiteboard, en la modalitat de freestyle, que se celebra a partir de dissabte, i fins el 4 de juliol, a la platja del Cortal de la Devesa, davant del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. L’altempordanès, de 15 anys, és l’actual campió d’Europa de l’especialitat en la categoria 14-15 anys, i el 2013 ja es va imposar en la primera edició del mundial júnior, que també va tenir lloc a Sant Pere Pescador, tot i que va haver de compartir guardó amb el belga Jerome Cloetens, ja que la final no es va poder celebrar per la poca intensitat del vent que va bufar en l’última jornada.
Font, que no defuig el paper de favorit, confia que les condicions meteorològiques siguin les adequades per poder optar al seu tercer títol internacional: “Porto tot l’hivern entrenant i preparant-me per a això”, diu el castelloní, que afegeix que “esperem que hi hagi el vent suficient com perquè es pugui celebrar la competició. Si el vent és fluix i no pots fer tot el que tens previst, tot el que has estat preparant, és una mica decebedor”.
Font, que el passat mes d’abril va guanyar l’europeu en aigües de Saint Pierre la Mere (Fleury), prop de Narbona, ha preparat la seva presència al Campionat del Món a la Catalunya Nord, al Voló. “Ja no sóc a Tarifa, i aquí és més difícil entrenar pel vent”, comenta el jove castelloní, que destaca que ha estat practicant wakeboard, “que també ajuda”, assenyala.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li