El Castelló Femení fa un pas endavant a Sant Cebrià i acaba en quarta posició

0
406

El Castelló Femení de pitch & putt va signar a Sant Cebrià de Vallalta (Barcelona) una de les seves millors actuacions a l’Interclubs, una competició per equips que enguany arriba a la seva tercera edició. Les jugadores del conjunt altempordanès van ocupar la quarta posició en la classificació scratx (té en compte la suma de cops bruts totals de les dues millors parelles) i la sisena en la handicap (suma els cops nets totals de les dues millors parelles), i després de dues proves s’han situat en la cinquena i la novena plaça, respectivament, en la general provisional.
L’equip format per Mª Carmen Asperó, Martina Kostalikova, Maribel Rodríguez, Pilar Serra, Maria Bastida i Maria Isabel Vidal va rendir a un gran nivell a la localitat barcelonina i en scratx només es va veure superat pel Papalús Femení (103 cops), Les Tei de Teià A (106) i el Franciac Blau (108). Les altempordaneses van sumar 112 cops i van avantatjar en dos el HCP 1 Promise, cinquè, i en cinc el Franciac Verd, sisè.
A la classificació provisional, el Castelló Femení puja de la vuitena a la cinquena posició amb 210 punts, a 14 del HCP 1 Promise (cinquè a les dues proves) i amb set de marge respecte del Papalús Ladies (quart i novè). El lideratge el comparteixen el Papalús Femení, Les Tei de Teià A i el Franciac Blau, tots tres amb 280 punts.
En handicap van acabar amb 103 cops en sisena posició, per darrere del Papalús Femení (99), Les Tei de Teià A (100), Papalús Ladies (100), Sant Cebrià Cirera (100) i Franciac Blau (101). A la general provisional el Castelló Femení recupera cinc posicions i passa de la catorzena que ocupava després de la primera prova a la novena actual, amb 156 punts, a només tres punts de la vuitena, que ocupa el Club Esportiu Lopi. La primera posició en solitari és per al Papalús Ladies, amb 270 punts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li