El carril bici de l’Olivar Gran estarà enllestit a finals de mes

0
711

Els treballs serviran perquè hi hagi un recorregut continu de gairebé 1.300 metres de carril bici per permetre l’accés directe a equipaments educatius i esportius de la ciutat


L’Ajuntament de Figueres ha iniciat les obres d’adequació del carril bici que ha d’enllaçar Les Forques amb el barri de Poblenou, a tocar l’Avinguda Salvador Dalí, passant per l’Olivar Gran. Els treballs serviran perquè hi hagi un recorregut continu de gairebé 1.300 metres de carril bici per permetre l’accés directe a equipaments educatius i esportius de la ciutat: Escola Joaquim Cusí, Escola Carme Guasch, Institut Olivar Gran, Llar d’Infants Lilaina, Escola d’Hostaleria i el futur pavelló d’esports. Els carrils bici es fan guanyant espai a la calçada, ampliant guals i creant plataformes elevades per a bicicletes per travessar els carrers. També hi haurà senyalització horitzontal i vertical durant tot el recorregut.

Les actuacions d’adequació del carril bici comporten una inversió de 64.640 euros i estaran enllestides a finals de febrer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li