El carrer Sant Pau convertit en escenari lĂşdic i sostenible

0
1418

Les accions van tenir lloc coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


 

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de Figueres ha organitzat diferents activitats que s’han allargat fins aquest dilluns.

L’objectiu és promoure hàbits més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric. Això ha de permetre visualitzar els possibles canvis en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació. A més, també es reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

ACTIVITATS. Divendres es va fer la primera jornada d’accions amb un taller de murals, un taller de manteniment de bicicletes, un circuit de bicicletes i un esmorzar saludable. Va ser al matí i al carrer Sant Pau, entre la plaça Triangular i la plaça de l’Institut. Hi van participar 220 alumnes de sis escoles de la ciutat.

La segona activitat organitzada va ser el Parking Day -des de divendres fins a dilluns- amb el tancament al trànsit del carrer Sant Pau entre Col·legi i Muntaner. Es va fer una instal·lació amb mobiliari urbà, tallers de manualitats, una zona chill-out, un photocall, activitats i un concert dissabte al vespre amb el grup Madam Booguie.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li