El carrer Codolar estarĂ  en obres entre 4 i 5 mesos

0
899

Mentre duri aquesta primera fase dels treballs, el trànsit provinent del carrer Lluís Albert es desviarà pel carrer Bonaire i els veïns del carrer Codolar tindran accés provisional, des de Bonaire, a través del carrer Avi Xaxu


 

Aquesta setmana comencen a l’Escala les obres de millora del carrer Codolar. L’obra s’ha dividit en tres fases. Es començarà per la part baixa del carrer, entre el carrer Avi Xaxu i Port d’en Perris. Aquest és el tram de carrer més estret i s’ha decidit que la zona de vianants i de vehicles estigui al mateix nivell. Mentre duri aquesta primera fase, el trànsit provinent del carrer Lluís Albert es desviarà pel carrer Bonaire i els veïns del carrer Codolar tindran accés provisional, des de Bonaire, a través del carrer Avi Xaxu. La segona fase anirà des del carrer Avi Xaxu fins al carrer del Mar, i la tercera, acabarà d’arribar fins a l’avinguda Ave Maria.

Els treballs s’aprofiten per soterrar cablejat aeri i renovar xarxa de clavegueram i instal·lar xarxa de recollida d’aigĂĽes plujanes. Les obres, que duraran entre 4 i 5 mesos, s’han adjudicat a Peraferrer Assa UTE per 450.000 euros. Les obres tindran seguiment arqueològic.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li