El CAP de Roses crea un nova unitat assistencial i en tindrĂ  11

0
990

A partir de l’1 de desembre s’incorporaran un metge i un diplomat en infermeria a l’àrea bàsica de salut rosinca


El CAP de Roses disposarà a partir del mes vinent d’11 unitats bàsiques assistencials. Augmenta, per tant, els efectius de personal sanitari per atendre la població d’aquesta àrea bàsica de salut (ABS). Fins ara hi havia 10 unitats bàsiques assistencials i ara n’hi haurà una més. Cada unitat està formada per un metge o metgessa i un diplomat o diplomada en infermeria.
El considerable augment de la població i les darreres negociacions entre el Sindicat de Metges de Catalunya i el Servei Català de la Salut, han motivat l’acord que els facultatius tinguin uns contingents que no sobrepassin els 1.420 pacients. Per tal d’assolir aquests barems i donar un millor servei a la ciutadania, l’ABS de Roses ha contractat nous professionals que permetin donar compliment a aquestes xifres.

Aquesta ampliació implicarà una redistribució dels pacients de les unitats bàsiques existents fins ara. Les persones afectades rebran en els propers dies una carta informant del canvi de facultatius. Des de l’àrea de salut bàsica de Roses, es demana la ciutadania que dipositi la seva confiança ens els nous professionals assignats per tal d’implantar la mesura i la millora del servei.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li