El canvi climàtic, fil conductor del cicle ‘Empordoneses’ 2018

0
1705

Com cada any, el fil conductor creatiu guiarà la feina del centenar d’artistes de diferents disciplines que prendran part en les diverses exposicions


 

El canvi climàtic serà el fil conductor de la novena edició del cicle expositiu «Empordoneses», que es presenta oficialment en roda de premsa avui, dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la biblioteca municipal de Figueres. Com cada any, el fil conductor creatiu guiarà la feina del centenar d’artistes de diferents disciplines que prendran part en les diverses exposicions. En l’edició d’enguany, s’ha escollit el tema del canvi climàtic atesa la situació actual d’emergència mediambiental que viu el nostre planeta. «El que volem, com sempre, és promoure el debat i sacsejar les consciències sobre un fet candent de l’actualitat», expliquen fonts de l’organització.

Durant la roda de premsa de presentació, que comptarà amb la presència de Marta Felip, alcaldessa de Figueres; Sònia Martínez, consellera de Cultura; Pilar Farrés, coordinadora del cicle; Josep Maria Joan, director del Museu del Joguet de Catalunya; Joan Falgarona, propietari de l’espai d’art Aljub, i l’escriptora Mercè Cuartiella, es donaran a conèixer els espais expositius, els artistes participants i les dates de les inauguracions dels espais.

Aprofitant la presentació, també s’inaugurarà avui la instal·lació «Kit de supervivència al canvi climàtic», de Mercè Cuartiella i Abdon Jordà, a la façana de la biblioteca.

L’any passat, el tema central del cicle va ser «Smartphones, 10 anys», sobre la presència dels anomenats telèfons intel·ligents, que van fer la seva aparició el 2007.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li