El Campus Peralada, candidat al premi FEDORA Prize 2020

0
812

El guanyador obtindrà un import de 50.000 euros per poder invertir-los en la propera edició d’aquest projecte educatiu


El projecte educatiu del Festival Castell de Peralada, el Campus Peralada, és un dels setze projectes seleccionats en la categoria FEDORA Education Prize 2020. Aquests premis es concedeixen a artistes prometedors i a equips d’institucions culturals coproductors que col·laboren en la creació de noves produccions d’òpera o ballet per arribar a públics més amplis, així com a projectes educatius i digitals en aquests camps. El guanyador obtindrà un import de 50.000 euros per poder invertir-los en la propera edició d’aquest projecte educatiu.

El projecte del Campus Peralada consisteix a obrir les portes del Festival Castell de Peralada a estudiants de proximitat, del món de les arts escèniques, la música i la dansa, i proporcionar accés a continguts d’interès per a futurs talents d’aquestes disciplines. D’aquesta manera es contribueix a la seva formació i es facilita el contacte amb professionals de manera totalment gratuïta.

S’ha obert la fase de votacions a la mateixa plataforma. El públic en general pot votar en línia fins al divendres 28 de febrer. Aleshores, els projectes que hagin rebut el nombre més gran de vots en cada categoria passaran a ser els candidats públics i participaran en la competició per a la fase de candidats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li