El campionat catalĂ  de trial de Terrades, en marxa

0
1877

L’esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 8 de març, està organitzat per l’Ajuntament de Terrades i les entitats Kbirol’s i Penya Motorista Figueres


La prova del Campionat de Catalunya de trial que es disputarà enguany a Terrades ja està en marxa. L’esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 8 de març, està organitzat per l’Ajuntament de Terrades i les entitats Kbirol’s i Penya Motorista Figueres, i ja es va presentar la setmana passada, amb representants de tots els organitzadors.

Durant aquest acte, precisament, també es va fer entrega del diploma corresponent a la temporada de trial del 2019 per reconèixer la millor organització del Trial de Clàssiques dut a terme a Terrades el passat mes d’abril, així com el premi al Club Campió Penya Motorista Figueres en la categoria aleví +8 Elèctrica.

OBERT A TOTHOM. El campionat amb seu alt-empordanesa està obert a tots els pilots i ofereix un total de sis categories. El pàdoc i la sortida de la prova s’ubicaran al centre del municipi, i des d’allà es resseguirà un recorregut de 6,7 quilòmetres, dues voltes i una dotzena de zones.

En aquesta ocasió, a més, s’han habilitat la major part de les zones obertes al públic, amb l’objectiu que els assistents puguin gaudir en primera persona de la tècnica dels pilots participants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li