El Càmping Bassegoda Park té lloguer de bicicletes i diferents rutes de BTT

0
2507

L’equipament és un dels punts d’acolliment del Centre BTT Salines Bassegoda i també és el punt d’inici de fins a tres rutes de la zona


El Càmping Bassegoda Park d’Albanyà comença la seva història el 1992, però no és fins el 2005 quan la família Guerra el comença a gestionar i li dona un gir a l’equipament, sobretot pel que fa a la remodelació i l’adaptació integral de les infraestructures. El seu objectiu principal és convertir-lo en un càmping de primera, i l’èxit arriba al cap de poc temps: el 2008 se’l certifica com a Càmping de primera categoria. Això permet que el càmping i el projecte del mateix sigui més respectuós amb el medi ambient, reduint el consum energètic de les instal·lacions i minimitzant la contaminació lumínica. Finalment, el Bassegoda Park fa un pas més i el 2015 obté el certificat de Campament Starlight, que segella com a càmping que fa activitats relacionades amb l’astronomia i la seva divulgació. Després de molts anys de feina i d’aposta per part de la família Guerra, l’equipament es converteix en un càmping únic al territori i amb unes característiques d’allò més diferenciades, sobretot pel que fa a l’oferta d’activitats familiars i per mainada. El càmping ofereix diferents tipus d’allotjament, com ara parcel·la o bungalous, a banda d’un ampli ventall de serveis, com ara piscina, restaurant, supermercat, sala de jocs, zona esportiva, minigolf, parc infantil, club d’animació, lloguer de material, i fins i tot la Sala de les Constel·lacions: un espai habilitat per conferències.

LLOGUER DE BICICLETES. Dins l’ampli ventall de serveis que ofereix el Càmping Bassegoda Park en destaca el lloguer de bicicletes. Fonts de l’equipament expliquen al mitjà que disposen d’una gran flota de bicicletes, la majoria bicicletes BTT per adults i també canalla; també disposen de bicicletes de passeig i amb cadireta per la mainada més petita. Cal destacar que el Càmping Bassegoda Park és un Punt d’Acolliment del Centre BTT del consorci Salines Bassegoda: això vol dir que la persona usuària d’aquesta xarxa ciclista pot fer ús de les instal·lacions i serveis del càmping, a un preu baix, com ara el banc de reparacions i eines bàsiques, el punt de rentat de bicicletes, el bar i restaurant o els lavabos, entre altres.

LES RUTES. Cal destacar que l’entorn del càmping és al bell mig de dues comarques, l’Alt Empordà i la Garrotxa, i té una gran extensió de camins i rutes muntanyoses per descobrir un dels entorns naturals més ben conservats de la comarca. El càmping és el punt d’inici de diferents rutes del centre BTT Salines Bassegoda, com ara la ruta 7: Gorgues d’Albanyà, la ruta 8: L’Alta Garrotxa i la ruta 28: Bassegoda.


  • Pots descarregar-te el suplement de ciclisme a l’Alt Empordà, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li