El Camí Vell de Vilatenim es renova

0
727

Aquesta adequació té un pressupost d’adjudicació de 42.108 euros i un termini d’execució previst de cinc setmanes, que es duran a terme en dues fases


L’Ajuntament de Figueres va iniciar el passat 23 de juliol les obres del pla de millora de l’itinerari de vianants del Camí Vell del barri de Vilatenim. Concretament del tram que arriba fins a la rotonda del carrer Ricard Giralt.

Els treballs permetran una reducció del temps del recorregut per a vianants, ja que s’adaptarà part del vial de l’actual Camí Vell per creuar fins al Camí de Palol, mitjançant una vorera adaptada i segura per a vianants, que, fins ara, havien de vorejar la rotonda situada al carrer arquitecte Ricard Giralt pel sud d’aquesta. Aquesta adequació té un pressupost d’adjudicació de 42.108 euros i un termini d’execució previst de cinc setmanes, que es duran a terme en dues fases. En primer lloc, s’habilitarà un pas pavimentat de dos metres d’amplada i passos de vianants adaptats, així com la instal·lació de la senyalització vertical i l’asfaltat del tram afectat del Camí Vell i al carrer Granollers. En un segon període, s’executaran els treballs d’afitament per a la circulació de bicicletes i la instal·lació d’un sistema de reg automàtic.

El regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Xavier Amiel, diu que l’actuació era «una prioritat pel Govern de Figueres».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li