El CA Els Dimonis de Bàscara celebra el 12è aniversari i aposta pel creixement

0
556

El Club d’Agility Els Dimonis de Bàscara està de celebració, ja que diumenge es van complir 12 anys des que cinc socis van signar els estatuts per a la fundació oficial. L’entitat és l’única a l’Alt Empordà que es dedica a la competició en aquesta modalitat esportiva, que combina la destresa del gos a superar una sèrie d’obstacles dins d’un circuit amb l’habilitat del seu propietari per guiar-lo correctament pel traçat. L’aniversari coincideix amb l’aposta pel creixement que volen portar a terme els responsables del club, aprofitant el retorn als Dimonis d’Àlex Sabini, clar candidat aquesta temporada al títol de campió de Catalunya de la divisió d’honor.
“Treballem amb tres línies bàsiques. Una és el vessant ludicoesportiu, ja que hi ha gent que vol competir i d’altres que no volen fer-ho. La segona és que som un club sense ànim de lucre. I ara hem incorporat la tercera línia, que ens permetrà créixer”, explica Carles Ariza, president dels Dimonis de Bàscara, que destaca: “La presència d’Àlex Sabini ens permet buscar l’excel·lència. Hem d’aprofitar que tenim amb nosaltres un potencial campió de Catalunya, una persona molt ben preparada i amb moltes aptituds, que pot ajudar a millorar el nivell dels socis que vulguin.”

passat exitós. En aquests 12 anys d’història, Els Dimonis han obtingut èxits destacats com a club (tercer de Catalunya en dues ocasions) i en l’àmbit individual. Michael Volkert es va proclamar campió del món del Pastor Belga, mentre que Nuri Juanola va ser subcampiona d’Espanya i campiona de la Copa de Catalunya l’any 2005, amb Trufa.
En l’actualitat, Sabini és un dels quatre membres del club que competeix (ho fa amb tres gossos), juntament amb Neus Padilla, Jordi Cros i Alfred Herrero, i aquest mes de gener s’incorporarà Nausica Ruiz. En total, els Dimonis de Bàscara tenen set llicències repartides en les tres categories oficials: iniciació, segona divisió i divisió d’honor.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li