El Bernat Jaume rep 12.000 euros de l’Obra Social “la Caixa”

0
1003

Es tracta de la primera gran aportació que ajuda a finançar aquest projecte únic a la demarcació de Girona, després de les contribucions que han fet particulars i associacions i dels diners recaptats amb el concert de la coral juvenil Les Veus del Fluvià i la venda de bosses reutilitzables


El projecte de construir un jardí terapèutic a la terrassa de la primera planta del Centre Sociosanitari Bernat Jaume de la Fundació Salut Empordà (FSE) ha rebut un donatiu econòmic de 12.000 euros de l’Obra Social “la Caixa”. Es tracta de la primera gran aportació que ajuda a finançar aquest projecte únic a la demarcació de Girona, després de les contribucions que han fet particulars i associacions i dels diners recaptats amb el concert de la coral juvenil Les Veus del Fluvià i la venda de bosses reutilitzables.

La col·laboració de CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” en la construcció del jardí terapèutic també inclou una campanya de micromecenatge solidari que es du a terme a través de 20 oficines que l’entitat té principalment a la comarca de l’Alt Empordà. L’objectiu és recollir 3.000 euros més.

Malgrat no disposar del pressupost de 150.000 euros que costa la construcció del jardí terapèutic, les obres van començar a finals del mes de març i segueixen el calendari previst. Fins al dia d’avui, s’ha aïllat el paviment de la terrassa, s’han col·locat les jardineres i les pèrgoles i s’ha començat a muntar el reg i l’entarimat. Aquesta setmana s’està fent la plantació. La previsió és que el jardí terapèutic obri les portes a finals del mes de juny. El projecte va a càrrec del despatx Vitaller Arquitectura i dels jardiners Espai Can Mir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li