El ‘Barça Activa’t’ arriba a Roses

0
996

Dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys, vol afavorir el desenvolupament d’habilitats per a la vida i l’autonomia personal


Dimarts passat es va presentar el nou projecte que la Fundació del Futbol Club Barcelona ha impulsat a la localitat de Roses. Es tracta, en concret, de Barça Activa’t, una iniciativa d’inclusió social juvenil dirigit a joves de 12 a 18 anys i que utilitza la metodologia SportNet de la Fundació per afavorir el desenvolupament d’habilitats per a la vida i l’autonomia personal.

Barça Activa’t, realitzat en col·laboració amb la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Roses, inicia d’aquesta manera una nova etapa de col·laboració amb el municipi alt-empordanès, on ja treballa des de fa anys en el programa d’integració de joves SportNet basat en l’esport i l’activitat física.

Durant l’acte de presentació del programa, el vicepresident de l’àrea social del FC Barcelona, Antoni Escudero, va remarcar que «la Fundació FC Barcelona està treballant a la província de Girona des de fa més de 10 anys, i concretament estem focalitzats a sis municipis: Banyoles, Roses, Figueres, La Bisbal d’Empordà, Salt i Puigcerdà». Escudero també va subratllar que el programa Barça Activa’t permet «millorar la vida de nois i noies vulnerables utilitzant l’esport com una eina d’inclusió social».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li