El 90% dels clients aposten per les embarcacions de segona mĂ 

0
1410

Diumenge es va tancar el certamen amb menys vendes que altres anys, tot i que encara no s’han tancat totes les operacions


 

Tot i que la pluja i el vent han deslluït la 30a edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió Port d’Empuriabrava, que s’ha celebrat durant tota la Setmana Santa (es va tancar diumenge), el primer balanç que en fa l’organització torna a ser positiu. «S’han vist força clients que, molt informats i procedents d’arreu del país, passejaven, miraven i s’interessaven per les embarcacions», expliquen a través d’un comunicat, i afegeixen: «Tothom que ha visitat la Fira ha quedat content amb les embarcacions exposades, que una vegada més feien molt goig i, el que és més important, tenien uns preus ben interessants».

Tenint en compte que la crisi ha anat esgotant les embarcacions d’ocasió, que eren l’estrella de la fira, enguany els expositors van voler donar un cop de timó i potenciar-hi els productes nous i seminous. Això no obstant, el 90% dels compradors d’aquesta edició han continuat apostant per la segona mà. Hi han comprat embarcacions d’entre 4 i 9 metres d’eslora amb uns preus que han oscil·lat entre els 600 i els 315.000 euros. A més, la Milla Zero ha tingut molt d’èxit entre les motos aquàtiques.

Des de l’organització recorden que cada any el certamen tanca havent venut entre el 21% i el 23% dels vaixells exposats. Enguany, de moment el percentatge està uns punts per sota d’aquesta xifra, però encara s’està a l’espera de conèixer totes les operacions que es tancaran durant les properes setmanes per poder valorar el percentatge final. El llistat d’embarcacions exposades a la Fira continuarà publicat al web www.firavaixell.com per si algun client no s’ha pogut desplaçar fins a la Marina.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li