‘El 2021 serà l’any de la museïtzació d’El Bulli 1846’

0
543

Ferran Adrià ha penjat un vídeo on ensenya una primera distribució de l’espai expositiu que recollirà les fites creatives i culinàries d’El Bulli


 

Ferran Adrià ho va anunciar el 15 de desembre: «Ens prenem un descans fins a l’11 de gener, per afrontar amb energia un any crucial en la culminació del projecte expositiu d’El Bulli 1846». I ara, el cuiner i artífex de la BulliFoundation ha volgut compartir un nou avenç del seu projecte personal, emplaçat a la Cala Montjoi de Roses. Després de les obres per reconvertir l’antic restaurant en un laboratori d’innovació, el xef ha avançat per xarxes socials que aquest serà l’any «de la museïtzació». Per això, Adrià ha penjat un vídeo on ensenya una primera distribució de l’espai expositiu que recollirà les fites creatives i culinàries d’El Bulli. El recorregut en repassarà la història a través dels objectes per cuinar i presentar els plats, les llibretes d’idees, el taller, les portades de diaris, els congressos, els llibres que s’han editat al llarg dels anys, els premis —per cinc cops, millor restaurant del món— o la relació amb el Japó que, subratlla Adrià, va ser «vital».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li