“El 2012 vull lluitar per la victòria o pel podi al Campionat del Món de jet ski”

0
824

Quina és la teva relació amb Roses i amb el Grup d’Esports Nàutics?
Sempre que podem anem a entrenar a l’Alt Empordà. Vam començar a la Rubina i després vam anar a Roses quan es va construir el port esportiu i va sorgir el GEN. Es va crear la secció de moto nàutica, en la qual som uns quants pilots. Entrenem allà i també organitzem una cursa del Campionat d’Espanya de jet ski.

Com van ser els teus inicis amb les motos d’aigua?
El meu pare era pilot de motociclisme de velocitat. Quan jo vaig néixer ell estava ingressat a l’hospital per un fort accident al final de la recta de Calafat. La vena paterna i l’accident el van fer retirar-se per sempre com a pilot de velocitat. Però no va poder resistir gaire sense olorar la gasolina i els motors, es va aficionar a les motos d’aigua i sempre em portava amb ell. Poc a poc li vaig anar agafant el ritme, igual que m’agradava anar molt ràpid en quad cross, una altra disciplina que m’encantava i en la qual volia competir. Un dia el meu pare em va fer seure i molt seriós em va demanar ‘Què prefereixes fer?’ Sense dubtar vaig respondre: ‘Vull fer jet ski!’.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li