El 14-f, sumem per Girona

0
1802

Aquest Nadal ha estat difĂ­cil per a tots els catalans, perĂČ com a mare de cinc fills que ha viscut i treballat tota la vida a Figueres, vull denunciar la crueltat de la crisi econĂČmica i social a la provĂ­ncia de Girona. Una provĂ­ncia que existeix i que Ă©s fonamental per al desenvolupament de Catalunya, malgrat que els nostres representants pĂșblics en el Parlament i en el Govern l’hagin oblidat.

En aquests moments, els gironins estan sent ignorats. La Covid-19 no nomĂ©s ha causat estralls en el nostre sistema sanitari, sinĂł que ha portat al lĂ­mit les famĂ­lies de classe mitjana i treballadora per la pĂšrdua de llocs de feina i dels seus estalvis, fruit del sacrifici de tota una vida. PerĂČ, a mĂ©s, la crisi ha provocat en molts gironins una immensa tristesa; una immensa tristesa perquĂš el futur dels nostres fills i els nostres nĂ©ts estĂ  en joc.

I aixĂČ Ă©s una cosa que els qui coneixem l’enorme potencial de Girona (tant la seva histĂČria com l’esforç dels seus ciutadans per construir el lloc mĂ©s especial de tota Catalunya) no podem tolerar. No ho podem tolerar perquĂš la bona gent de Girona no s’ho mereix.

Aquesta legislatura, Girona ha estat oblidada per un Govern de la Generalitat obsessionat amb el procĂ©s fins i tot en mig d’una pandĂšmia, perĂČ tambĂ© ha estat oblidada pel Govern sanchista. Tots dos governs, que reflecteixen les dues cares de la moneda del populisme, han estat impassibles davant el crit de socors de Girona per la caiguda del turisme i el tancament de petits negocis que mantenen les nostres famĂ­lies. Entre molts altres drames econĂČmics i personals.

En unes setmanes tenim l’oportunitat de posar fi a tot aixĂČ.

El 14 de febrer hi haurĂ  eleccions a Catalunya i l’Ășnica alternativa al populisme independentista i sanchista Ă©s el Partit Popular; un partit que ha aprĂšs de l’experiĂšncia i torna mĂ©s fort que mai, sumant persones diferents per aconseguir una Catalunya millor. Una Catalunya reconciliada on puguis sentir-te com vulguis i viure tranquil.

Cada dia que passa hi ha gent que perd el seu lloc de feina o que es pregunta com tirarĂ  endavant els seus fills, i aquesta Ă©s la gent que m’amoĂŻna com a candidata del PP Girona a les eleccions. La bona gent que demana salut, feina i convivĂšncia i estĂ  sofrint una gestiĂł nefasta de la crisi.

Em presento a les eleccions per Girona perquĂš tinc la convicciĂł que el PP sap governar millor que SĂĄnchez i els independentistes que ens fregeixen a impostos i divideixen a la societat. Em presento perquĂš vull per a Catalunya un Govern responsable i eficaç per resoldre els problemes de tots els catalans. Un Govern amb el qual superem la crisi econĂČmica i generem mĂ©s i millor ocupaciĂł. Un Govern que deixi d’ignorar sistemĂ ticament la nostra estimada Girona.

Hem governat Espanya millor que ningĂș en temps difĂ­cils: som experts gestionant la crisi i aixĂČ Ă©s el que fa falta ara a Catalunya. Deixar enrere el procĂ©s i la polaritzaciĂł de la societat i treballar junts per tirar endavant una Comunitat AutĂČnoma oberta al mĂłn, sense fronteres i plena d’oportunitats.

Aquestes eleccions, el PP Ă©s el vot Ăștil constitucionalista davant d’altres opcions que han estat suport del sanchisme i ja van perdre la seva oportunitat per intentar governar per a tots els catalans. TambĂ© som l’alternativa davant dels qui no tenen experiĂšncia per gestionar una crisi que estĂ  portant al lĂ­mit a les famĂ­lies de Girona i el conjunt de Catalunya.

El prĂČxim 14 de febrer tenim l’oportunitat de frenar al populisme en totes les seves formes, obrir una etapa de bona convivĂšncia, posar en marxa una baixada generalitzada d’impostos i que la bona gent de Girona torni a importar en la polĂ­tica catalana.

Amb el PP, sumem per Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li