El 14-f, sumem per Girona

0
1676

Aquest Nadal ha estat difícil per a tots els catalans, però com a mare de cinc fills que ha viscut i treballat tota la vida a Figueres, vull denunciar la crueltat de la crisi econòmica i social a la província de Girona. Una província que existeix i que és fonamental per al desenvolupament de Catalunya, malgrat que els nostres representants públics en el Parlament i en el Govern l’hagin oblidat.

En aquests moments, els gironins estan sent ignorats. La Covid-19 no només ha causat estralls en el nostre sistema sanitari, sinó que ha portat al límit les famílies de classe mitjana i treballadora per la pèrdua de llocs de feina i dels seus estalvis, fruit del sacrifici de tota una vida. Però, a més, la crisi ha provocat en molts gironins una immensa tristesa; una immensa tristesa perquè el futur dels nostres fills i els nostres néts està en joc.

I això és una cosa que els qui coneixem l’enorme potencial de Girona (tant la seva història com l’esforç dels seus ciutadans per construir el lloc més especial de tota Catalunya) no podem tolerar. No ho podem tolerar perquè la bona gent de Girona no s’ho mereix.

Aquesta legislatura, Girona ha estat oblidada per un Govern de la Generalitat obsessionat amb el procés fins i tot en mig d’una pandèmia, però també ha estat oblidada pel Govern sanchista. Tots dos governs, que reflecteixen les dues cares de la moneda del populisme, han estat impassibles davant el crit de socors de Girona per la caiguda del turisme i el tancament de petits negocis que mantenen les nostres famílies. Entre molts altres drames econòmics i personals.

En unes setmanes tenim l’oportunitat de posar fi a tot això.

El 14 de febrer hi haurà eleccions a Catalunya i l’única alternativa al populisme independentista i sanchista és el Partit Popular; un partit que ha après de l’experiència i torna més fort que mai, sumant persones diferents per aconseguir una Catalunya millor. Una Catalunya reconciliada on puguis sentir-te com vulguis i viure tranquil.

Cada dia que passa hi ha gent que perd el seu lloc de feina o que es pregunta com tirarà endavant els seus fills, i aquesta és la gent que m’amoïna com a candidata del PP Girona a les eleccions. La bona gent que demana salut, feina i convivència i està sofrint una gestió nefasta de la crisi.

Em presento a les eleccions per Girona perquè tinc la convicció que el PP sap governar millor que Sánchez i els independentistes que ens fregeixen a impostos i divideixen a la societat. Em presento perquè vull per a Catalunya un Govern responsable i eficaç per resoldre els problemes de tots els catalans. Un Govern amb el qual superem la crisi econòmica i generem més i millor ocupació. Un Govern que deixi d’ignorar sistemàticament la nostra estimada Girona.

Hem governat Espanya millor que ningú en temps difícils: som experts gestionant la crisi i això és el que fa falta ara a Catalunya. Deixar enrere el procés i la polarització de la societat i treballar junts per tirar endavant una Comunitat Autònoma oberta al món, sense fronteres i plena d’oportunitats.

Aquestes eleccions, el PP és el vot útil constitucionalista davant d’altres opcions que han estat suport del sanchisme i ja van perdre la seva oportunitat per intentar governar per a tots els catalans. També som l’alternativa davant dels qui no tenen experiència per gestionar una crisi que està portant al límit a les famílies de Girona i el conjunt de Catalunya.

El pròxim 14 de febrer tenim l’oportunitat de frenar al populisme en totes les seves formes, obrir una etapa de bona convivència, posar en marxa una baixada generalitzada d’impostos i que la bona gent de Girona torni a importar en la política catalana.

Amb el PP, sumem per Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li