El 12è Poemestiu, homenatge a Maria Mercè Marçal

0
1067

L’edició d’enguany tindrà dos recitals, a Navata (29 de juliol) i Darnius (2 d’agost), i dues trobades amb sopars acompanyats de poesia al celler la Vinyeta (Mollet de Peralada, 16 de juliol i 5 d’agost)


La dotzena edició del festival de poesia Poemestiu farà un homenatge a la poetessa Maria Mercè Marçal. Així ho ha anunciat el seu principal impulsor, Daniel Ruiz-Trillo, durant la presentació. Aquesta és una de les novetats de l’edició d’enguany, que tindrà dos recitals, a Navata (29 de juliol) i Darnius (2 d’agost), i dues trobades amb sopars acompanyats de poesia al celler la Vinyeta (Mollet de Peralada, 16 de juliol i 5 d’agost). En l’última trobada, a més, es podrà gaudir d’una explicació astronòmica per la seva coincidència amb la pluja d’estels. En aquesta jornada es farà l’entrega de premis del certamen, entre ells el premi memorial Montserrat Oriol a la persona o entitat de l’Alt Empordà que hagi fomentat la poesia durant l’any.
L’instrument i l’art que el festival destaca aquesta edició per acompanyar les jornades són la lira i les ombres xineses. El festival també manté la paritat, tal com apunta Ruiz-Trillo: «comptem amb 12 poetes i 12 poetesses».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li