Eduard Bech, nou director del Museu de l’Empordà

0
1826

El gestor cultural, que substituirà Anna Capella en el càrrec, ha guanyat el concurs públic de mèrits i projecte en el qual s’han presentat 26 aspirants


 

El Museu de l’Empordà de Figueres ja té nou director. Es tracta del gestor cultural Eduard Bech, escollit pel jurat del concurs públic de mèrits i projectes d’entre un total de 26 aspirants que van defensar els seus projectes aquest estiu. Bech ha estat escollit pel jurat del concurs després d’acreditat els mèrits per ocupar el càrrec de l’equipament, que des de fa dos anys estava dirigit per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

Llicenciat en Història de l’Art i màster en gestió del patrimoni cultural, Bech és actualment responsable de comunicació dels Museus d’Olot i conservador del Museu dels Sants de la mateixa població. Bech té també experiència en direcció de programació de museus i coordinació i gestió de programes, cursos i exposicions a Barcelona, Figueres i Olot.

L’alcaldessa i regidora de Cultura de Figueres, Marta Felip, ha celebrat la resolució i ha expressat el seu desig que amb la nova incorporació “es doni un nou impuls” a l’equipament: “Obrim una nova pàgina que ens ha de permetre valorar i dinamitzar el museu, acostant-lo als figuerencs i empordanesos i projectant-lo arreu”, ha assegurat.

El centre estava gestionat fins a finals de 2014 a través d’un consorci però el consistori el va dissoldre anunciant que volia canviar-ne el model i va acomiadar la fins llavors directora, Anna Capella.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li