Edu Vílchez aterra a Vilatenim amb la intenció que la pilota sigui protagonista

0
1068

La pilota serà la màxima protagonista en la proposta de joc que Edu Vílchez vol portar a terme amb el Figueres. El nou entrenador, que substitueix Francesc Cargol (cessat dimarts després del 3-3 contra el Manlleu a Vilatenim), va reconèixer dijous en la seva presentació oficial que l’objectiu és “guanyar mitjançant la pilota, ser importants durant el joc i tenir la possessió per estar a camp contrari”, i va llançar un avís a la plantilla en afirmar que “a qui vulgui jugar, la pilota no li pot cremar”.
Vílchez, que ha signat fins al final de la present temporada i que ja ha dirigit anteriorment Barrera, Javi Revert, Ritxi, Chicho i Roger Vidal, va posar èmfasi en aconseguir que el joc del Figueres “sigui atractiu per al seguidor que ve a l’estadi”, per tal que els aficionats “estiguin orgullosos de l’equip”. El tècnic va destacar que “hem d’anar partit a partit, i que la gent jugui amb confiança. Hem d’adaptar-nos al joc que es practica als camps de Tercera, però sense oblidar que ens queden 15 partits” a casa.
El nou entrenador, que dijous va dirigir per primer cop els jugadors del Figueres, es va mostrar convençut que “el perfil de la plantilla és idoni per la nostra forma de treballar”.
Adam Fontes, secretari tècnic del club altempordanès, va destacar la trajectòria d’Edu Vílchez com a jugador i com a entrenador, i va afirmar que “per la idea de joc que proposa, podem aconseguir amb ell la identitat d’equip que volem”. Fontes va reconèixer que el club manté l’objectiu d’acabar la temporada el més amunt possible i va admetre que “ens agradaria fer el ‘play-off’ i pujar a Segona B, però no serà cap fracàs si no ho aconseguim”. En aquest sentit, el president de la Unió, José Antonio Revilla, va apuntar que “no ens podem posar pressió. Hem sumat 5 punts de 24 possibles i és el que hem de solucionar més ràpidament”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li