Edicions Vitel·la obre una llibreria amb sala polivalent per a actes culturals a l’Escala

0
732

Mentre el diner públics’immobilitza, els emprenedors es posen en marxa. L’editorial Vitel·la, amb seu a Bellcaire d’Empordà, defuig el pessimisme de la crisi i inaugura una llibreria, que és molt més que això, al centre de l’Escala. El nou espai, amb el nom de l’editorial, vol ser d’una banda allò que en diuen una llibreria de fons, és a dir, no solament vendre novetats, sinó també clàssics, edicions de butxaca i, en definitiva, literatura amb majúscules.
I, d’altra banda, i potser aquest és el punt més important, posa a disposició del públic un espai polivalent que podrà acollir exposicions, presentacions de llibres, debats o conferències. És a dir, el complement perfecte a tot allò que les sales municipals de la zona ja no puguin programar.
A favor seu, diversos punts. El primer, una trajectòria editorial marcada pel rigor, que promet que allò que s’exposarà, presentarà o es debatrà tindrà la qualitat necessària. I el segon, són privats, i per tant, desvinculats de les inèrcies públiques.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li