Edibikes, una de les botigues dedicades al ciclisme més gran de la comarca

0
3114

El propietari de l’establiment, Albert Carron, diu que en l’actualitat disposen d’estoc


La botiga Edibikes bicicletes de Figueres és un espai de 400 metres quadrats situats a l’avinguda de Roses 71 a Vilatenim, i avui és una de les botigues més grans dedicades al món del ciclisme que hi ha a la província de Girona. Destaquen per oferir un tracte i servei de qualitat dedicat al món de la bicicleta i són distribuïdors de fins a set marques de primer nivell: Megamo, BH, Bianchi, Pinarello i Mondraker.

ESTOC DE TOTES LES MODALITATS. La firma Edibikes disposa de tots els models de bicicleta de diferents modalitats com ara carretera, bicicletes de trekking, urbanes, de passeig, de viatge, BTT … I ara també les noves bicicletes elèctriques de prestigioses marques com BH i Megamo. D’altra banda, a Edibikes Bicis de Figueres s’hi poden trobar les millors marques en bicicletes i components. Promocions i ofertes a la botiga, venda i lloguer de bicicletes. La seva experiència els porta a estar en constant evolució, sempre procurant oferir les últimes novetats en tot el referent a la bicicleta, roba, cascs, accessoris, equipament i complements del ciclista. El propietari del negoci, Albert Carrón, destaca que tenen «una gran exposició permanent amb bicicletes d’adults i infantils, i avui, que és tan complicat tenir estoc, disposem de molts models diferents».

TALLER MECÀNIC. Es distingeixen per oferir el servei de taller especialitzat amb personal qualificat. Són conscients de la importància de l’atenció al client i la promoció de l’esport, per això dediquen molts esforços a millorar contínuament el seu servei post-venda: «estem en compromís constant amb el nostre esport i afició, sempre intentant donar suport als clubs de la nostra zona i col·laborant en diferents esdeveniments». A més, la botiga disposa d’un ampli aparcament per a aquelles persones que es desplacin fins a la botiga amb cotxe amb la intenció de recollir la seva bici. El telèfon de contacte de la botiga de bicicletes Edibikes és el 627 684 785.

ALTRES PRODUCTES. La pàgina web d’Edibikes inclou el servei de compra en línia. A l’espai es pot consultar l’àmplia gamma de productes que tenen. Pel que fa al vestuari, cal destacar que la firma compta amb tota mena de productes com ara calçat, roba, cascos i també ulleres, entre d’altres.

També compten amb accessoris com ara bidons, llums i suports i components de bicicletes com ara frens, pedals i cales, entre moltes altres coses. Cal destacar també que disposen de tota mena de productes relacionats amb el món del ciclisme i la tecnologia. Des de l’establiment destaquen que gràcies a l’àmplia oferta de productes de què disposen, poden cobrir totes les necessitats de mercat. D’aquesta manera es poden trobar bicicletes de tota mena i per a totes les butxaques, des de muntures per a aficionats que només volen sortir de passeig algun cap de setmana, fins a models per als riders més exigents, manufacturats amb els millors materials.

EQUIP DE COMPETICIÓ. Un dels objectius de la botiga i de la firma és apostar pel ciclisme al territori alt-empordanès i gironí. És per això que des d’Edibikes donen suport a diferents ciclistes i professionals de la comarca, a través de patrocinis i assistència en curses i competicions d’aquest esport. Una de les últimes col·laboracions d’Edibikes ha sigut amb el projecte del Club Ciclista Roses, donant suport a l’escoleta de ciclisme que s’està creant al municipi. Tota la informació i molta més, es pot consultar a la pàgina web d’Edibikes i des d’aquest mateix espai es pot fer la compra i reserva de tota mena de material ciclista.


  • Pots descarregar-te el suplement de ciclisme a l’Alt Empordà, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li