EcoTribu, la nova iniciativa juvenil alt empordanesa per combatre el canvi climàtic

0
1780

De moment ja han publicat algunes de les accions que han fet al voltant de Cistella, Castelló d’Empúries i Pedret i Marzà, on han recollit les deixalles que s’acumulen als marges de la carretera


Una nova organització «juvenil de l’Alt Empordà amb inquietuds ecologistes», així es defineix el col·lectiu EcoTribu. Segons informen a través de les xarxes socials, són un grup que gestionen quedades de joves voluntaris per participar en recollides de residus pel territori de la comarca. Amb una activitat tan senzilla com recollir residus, portar-los als contenidors corresponents i tornar cap a casa. El seu objectiu és deixar de ser necessaris, dins d’un entorn net i respectuós.

De moment ja han publicat algunes de les accions que han fet al voltant de Cistella, Castelló d’Empúries i Pedret i Marzà, on han recollit les deixalles que s’acumulen als marges de la carretera. Si en voleu saber més informació podeu consultar el seu perfil d’Instagram: @ecotribu.ae, on també trobeu penjat un enllaç en el qual us podeu inscriure com a voluntaris.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li