EcoTribu, la nova iniciativa juvenil alt empordanesa per combatre el canvi climàtic

0
1035

De moment ja han publicat algunes de les accions que han fet al voltant de Cistella, Castell√≥ d‚ÄôEmp√ļries i Pedret i Marz√†, on han recollit les deixalles que s‚Äôacumulen als marges de la carretera


Una nova organitzaci√≥ ¬ęjuvenil de l‚ÄôAlt Empord√† amb inquietuds ecologistes¬Ľ, aix√≠ es defineix el col¬∑lectiu EcoTribu. Segons informen a trav√©s de les xarxes socials, s√≥n un grup que gestionen quedades de joves voluntaris per participar en recollides de residus pel territori de la comarca. Amb una activitat tan senzilla com recollir residus, portar-los als contenidors corresponents i tornar cap a casa. El seu objectiu √©s deixar de ser necessaris, dins d‚Äôun entorn net i respectu√≥s.

De moment ja han publicat algunes de les accions que han fet al voltant de Cistella, Castell√≥ d‚ÄôEmp√ļries i Pedret i Marz√†, on han recollit les deixalles que s‚Äôacumulen als marges de la carretera. Si en voleu saber m√©s informaci√≥ podeu consultar el seu perfil d‚ÄôInstagram: @ecotribu.ae, on tamb√© trobeu penjat un enlla√ß en el qual us podeu inscriure com a voluntaris.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li