Durant el 2017 el Centre de Fauna dels Aiguamolls va atendre 1.363 animals

0
1431

Per famílies, la majoria d’ingressos als centres han sigut d’ocells (81%), seguits de lluny pels rèptils (10%), els mamífers (8%) i els peixos i amfibis (1%)


 

Els Centres de Fauna de la Generalitat de Catalunya van atendre un total de 14.833 animals durant l’any 2017, xifra que representa un augment del 16% respecte del 2016 i que postula l’any passat com el de més activitat de la història. En el cas del centre dels Aiguamolls de l’Empordà, va atendre 1.363 animals.

Per famílies, la majoria d’ingressos als centres han sigut d’ocells (81%), seguits de lluny pels rèptils (10%), els mamífers (8%) i els peixos i amfibis (1%), mentre que les principals causes han sigut les caigudes de nius i els traumes desconeguts, seguits de les captures il·legals.

A l’Alt Empordà, la Generalitat també manté un acord amb el Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera, ubicat a Vilajuïga, gràcies a la col·laboració dels Amics de la Tortuga de l’Albera. I a part de la recuperació i la cria en captivitat, els dos centres fan una important tasca didàctica i de sensibilització.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li