Dues-centes persones ja s’han inscrit al Carnaval de Maçanet de Cabrenys 2020

0
1367

Serà el dissabte dia 7 de març, i les inscripcions es poden fer fins al dimecres 5 de març


El Carnaval encara és viu a l’Alt Empordà. La festa de la rauxa se celebrarà aquest cap de setmana a Maçanet de Cabrenys amb dues rues carnavalesques. Serà dissabte, 7 de març, i l’alcaldessa del municipi, Mercè Bosch, explica que «vist l’èxit dels últims tres anys, seguirem la mateixa línia que les passades edicions». Bosch afegeix que se sent «sorpresa que a un poble tan petit pugui tenir tant èxit la celebració del Carnaval, estem molt contents i ens agrada molt aquesta festa». Detalla que en aquesta edició ja hi ha dues-centes persones inscrites per a la rua de nit. Però anem a pams, el tret de sortida de la festa serà la rua per a la mainada.

RUA INFANTIL. Com hem dit, marcarà el punt d’inici del Carnaval de Maçanet de Cabrenys 2020 i començarà a les 16 h a la plaça de la vila. La rua acabarà amb un berenar i un ball de disfresses a la sala el Catau. «La rua infantil de la tarda és molt divertida també i preparem una petita carrossa per a la mainada», detalla Bosch.

RUA DE CARNAVAL. El plat fort de la jornada començarà el dissabte, a les 22 h, amb la rua nocturna. La sortida serà des del pàrquing municipal i tot seguit hi haurà ball de disfresses a la sala. L’alcaldessa destaca que en aquesta edició hi haurà prop més d’una dotzena de carrosses i dues-centes persones que desfilaran a la rua carnavalesca. Les inscripcions es podran fer fins demà, 5 de març, a l’Ajuntament de Maçanet.

LA MASOVERA BARBUDA. Està considerat un dels grups de festa major de moda del moment. La Masovera Barbuda és un grup de versions format per sis joves que des del 2014 versionen grans èxits de tots els temps i fan ballar, cantar i passar-ho bé a festes de les comarques gironines. Serà el grup encarregat d’amenitzar el ball de disfresses del Carnaval de Maçanet de Cabrenys un cop acabada la rua. La nit continuarà amb música de DJ.

  • Pots consultar el cartell del carnaval, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li