Dos dies de festa per celebrar Santa Cecília

0
825

El grup Titanium s’encarregarà del concert de música i del gran ball de fi de festa del diumenge


Aquest cap de setmana Terrades festejarà Santa Cecília amb un ampli ventall d’activitats que es desenvoluparan al llarg del cap de setmana, concretament el dissabte 23 de novembre i el diumenge 24.

ELS XANCLETA. El tret de sortida de la celebració serà el dissabte, a les 17.30 h, amb l’espectacle d’animació infantil a càrrec d’Els Xancleta, un dels grups més coneguts de la província. L’espectacle per a la mainada es farà al centre cívic Unió Terradenca. Un cop acabat, hi haurà una gran xocolatada amb melindros per a la mainada assistent.

Pel que fa a la programació de nit, a les 20.30 h començarà el Concert de Santa Cecília, que enguany anirà a càrrec de la Coral de Llers. El concert es farà també al centre cívic Unió Terradenca.

CERCAVILA I MISSA. El diumenge començarà amb una cercavila pels carrers del poble: la sortida serà a les 10.15 h. I tot seguit, és a dir, a les 10.30 h, començarà l’ofici solemne, a l’església parroquial de Santa Cecília. La missa comptarà amb l’acompanyament de l’Orquestra Cobla Cervianenca, la mateixa que s’encarregarà de les sardanes al migdia, a la plaça del poble.

TITANIUM. Pel que fa a la tarda, a les 17.30 h començarà el concert de música, al centre cívic municipal i seguidament el ball de fi de festa. Tant del concert com del gran ball de fi de festa se n’encarregarà la reconeguda orquestra Titanium. Aquesta formació musical es va crear el 2013 per una colla de músics d’altres orquestres i amb una llarga experiència.

La festa està organitzada per l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Des de l’organització de la festa informen que durant els actes musicals hi haurà servei de bar.

  • Pots consultar el cartell de la festa, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li