Dos artistes presenten treball a Casa Empordà

0
885

Els creadors van resultar vencedors de la primera convocatòria d’una residència creativa transfronterera per promoure l’art sonor contemporani, en què es van presentar 17 artistes europeus procedents de països com Espanya, França, Bèlgica, Holanda o Itàlia


Casa Empordà presentarà demà les composicions sonores dels artistes Lucie Bortot i Arnaud Romet, basades en les exposicions «Jours de folie» (‘Dies de follia’), de l’artista català Marcos Carrasquer, i «Eudald de Juana i la transgressió de la forma», de l’artista empordanès Eudald de Juana. Els dos artistes van resultar vencedors de la primera convocatòria d’una residència creativa transfronterera per promoure l’art sonor contemporani, en què es van presentar 17 artistes europeus procedents de països com Espanya, França, Bèlgica, Holanda o Itàlia. Així, des del 25 de novembre fins al 3 de desembre han estat desenvolupant les seves propostes sonores, entre l’espai-taller de l’escultor Eudald de Juana a Navata i una residència a Perpinyà.

El regidor de Cultura de Figueres, Alfons Martínez, ha destacat que «propostes com aquestes permeten posicionar Figueres com la capital cultural de la regió, i per això mantindrem i potenciarem iniciatives artístiques similars a escala nacional i transfronterera».

L’endemà, dijous, els treballs es traslladaran al centre d’art contemporani À Cent Metres Du Centre Du Monde, de Perpinyà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li