Dos anys de regidora: no canviaria res

0
1032

Ara fa dos anys que vaig entrar com a regidora a l’Ajuntament de Boadella i les Escaules i ha sigut molt mĂ©s dificil del que jo m’havia plantejat, sobretot quan t’adones que has entrat en un ajuntament on nomĂ©s volen que escoltis,callis i acatis –és dur–. Al principi Ă©rem dos que intentĂ vem canviar les coses, perĂČ ara fa un any, per problemes personals, la meva companya la Montse, va haver d’abandonar la regidoria. Aquest any que ha passat m’he trobat molt sola defensant el que creia que era correcte,he patit en prĂČpia pell el que vol dir la solitud del regidor; sĂłc jo sola que he d’explicar i denunciar el que no Ă©s correcte
 Ha estat difĂ­cil i Ă©s dur; jo sola he hagut de prendre decisions com la de deixar funcions, una decisiĂł que vaig prendre un cop vaig veure que dins d’aquest govern on puc treballar com jo voldria, no hi faig res.

Sovint escolto que els joves no ens involucrem en polĂ­tica, perĂČ amb el que he viscut aquest Ășltim any a la meva pell, moltes vegades m’he plantegat abandonar, perĂČ llavors era quan m’adonava de la fortalesa que m’ha donat la regidoria,que avui sĂłc mĂ©s forta que ahir i menys que demĂ . Potser no ha Ă©s tan dolent el meu pas com a regidora en el municipi i penso que sĂ­ que hi ha joves que ens involucrem,i que Ă©s bo que ho fem i que denunciem el que veiem que no Ă©s correcte,perquĂš els joves som la nova politĂ­ca,la regenaraciĂł, els que creiem que les coses s’han de fer ben fetes.

No m’arrepenteixo d’haver dit sĂ­ a formar part d’una organitzaciĂł juvenil politĂ­ca,no m’arrepenteixo tampoc d’haver dit sĂ­ a formar part d’un partit politic,i no m’arrepenteixo d’haver acceptat el repte de ser regidora.No canviaria cap decisiĂł presa…

Si no haguĂ©s acceptat cap de les tres coses ni en Marc Anguera ni en Joel ni en Nasko ni en Jordi i tants altres (pero els quatre primers sĂłn els primers que demano consell) formarĂ­eu part de la meva vida i la polĂ­tica m’ha regalat uns amics extraodinaris que nomĂ©s per ells ja ha valgut la pena.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li