Dos alumnes de CastellĂł reben un premi internacional

0
2223

Els treballs d’Iker Mendoza i Luca Kontos, de l’escola Joana d’EmpĂşries, han estat els millors de la quinzena ediciĂł del Concurs Digital Infantil organitzat per l’empresa Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua 


 

Iker Mendoza i Luca Kontos, de l’escola Joana d’Empúries, han resultat finalistes en el Concurs Digital Infantil que organitza anualment l’empresa Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Els treballs dels dos alumnes han estat els millors de la quinzena edició d’aquest certamen, en el qual han participat més de 8.500 nens de tercer i quart de primària dels col·legis de l’Estat espanyol i Portugal.

Els dos joves alumnes van recollir els seus premis, una càmera fotogràfica aquàtica, dimarts de la setmana passada, de mans de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, Anna Massot, i del responsable de Girona Nord d’Aqualia, Jordi Johé, que va explicar que l’objectiu d’aquest concurs és “implicar els nens, d’una manera divertida, en el coneixement de la gestió del cicle integral de l’aigua”.

Amb el lema “Missió Depuració”, el concurs d’enguany convidava els participants a formar part d’un viatge sideral a través del meravellós món de la depuració i la reutilització de l’aigua. La intenció era aconseguir que els nens poguessin conèixer el recorregut que fa l’aigua des que la fem servir a casa nostra fins que es retorna al medi ambient un cop depurada, i com les aigües residuals es poden reutilitzar per a diversos usos, i crear el seu planeta sostenible.

En l’acte d’entrega dels premis, Anna Massot va agrair la iniciativa d’Aqualia i va destacar la implicació dels centres escolars per incentivar els alumnes del municipi a presentar-se al concurs que organitza cada any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li