Dol per la mort del jove artista Adrià Ciurana

0
3219

La Biblioteca de Figueres vol recordar l’Adrià a través de la seva obra i és per això que al vestíbul de la sala s’hi troba a partir d’aquesta setmana una compilació bibliogràfica que aplega els catàlegs de les exposicions en les quals va participar


 

L’artista alt-empordanès Adrià Ciurana Geli va morir dissabte a l’edat de 33 anys. El món de la cultura ha lamentat la pèrdua d’aquest jove amb una trajectòria qualificada d’«ascendent». Representants de diferents institucions, del Museu de l’Empordà i de la biblioteca de Figueres s’hi han referit i han elogiat la seva tasca. La biblioteca de Figueres ha anunciat que es vol recordar de l’Adrià a través de la seva obra i «és per això que al vestíbul de la sala es troba a partir d’aquesta setmana una compilació bibliogràfica que aplega els catàlegs de les exposicions en les quals va participar, el llibre d’artista editat per Crani el 2015 o els poemaris d’Àngel Rodríguez que contenen les seves il·lustracions».

D’altra banda, des de la biblioteca també s’està treballant per crear un entrada a la Viquipèdia sobre l’artista empordanès.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li