Dimecres reobriran el carrer EmpordĂ 

0
881

Comença una nova fase de les obres de la plaça del Sol. L’afectació se centrarà a les cruïlles entre l’avinguda Salvador Dalí i els carrers Lasauca, Rodes i Tortellà.


Cinc setmanes després que les obres per construir la rotonda de la plaça del Sol de Figueres obliguessin a tallar el trànsit del carrer Empordà, aquest dimecres el Ministeri de Foment té previst reobrir el trànsit per la carretera d’Olot. Els operaris continuaran treballant en la segona fase del macroprojecte, però ara les afectacions circulatòries es traslladaran a la vessant est del nou giratori. Més concretament, els treballs se centraran als carrils i la vorera de l’avinguda Salvador Dalí en sentit França. En aquest sentit, quedarà afectat l’accés a l’antiga N-II des del carrer Lasauca, i des de l’avinguda Salvador Dalí tampoc es podrà accedir als carrers Rodes ni Tortellà.

AJUNTAMENT DE FIGUERES

L’avinguda mantindrà un sol carril de circulació per sentit, però el trànsit hi està garantit tant per anar cap a Girona com per anar cap a França. Val a dir, però, que segons el plànol fet públic per l’Estat, els vehicles que circulin en direcció Girona ja ho hauran de fer pel nou traçat de la rotonda. Les obres van comença a principis de novembre i tenien un període d’execució d’entre set i nou mesos.Un calendari que, de moment, s’està complint.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li