Dídac Cuadros: ‘Es trobava a faltar una prova d’aquestes característiques’

0
1466

El ciclista jonquerenc Dídac Cuadros (1976) va celebrar nombrosos èxits damunt la bicicleta de carretera abans d’aparcar-la i dedicar-se, més recentment, a les proves atlètiques de resistència. L’alberenc, poc habituat a la BTT, competirà l’1 de març en la categoria Màster 40


Un ciclista de carretera a una prova de BTT. Què n’espera?
No tinc massa experiència en BTT, jo [riu]. Serà un circuit tècnic i exigent com tots els que formen part de l’Open BTT de Girona, però tenint en compte el terreny escarpat propi d’aquesta zona. A partir d’aquí, l’objectiu personal no és cap altre que gaudir, intentar no caure i, és clar, com més endavant pugui acabar millor. Ara bé, no tinc el nivell tècnic ni físic per optar a acabar amb un gran resultat.

El més important, doncs, és que corre a casa?
Sí, això m’agrada especialment, es trobava a faltar una prova d’aquestes característiques, aquí. La Jonquera té molt de potencial en molts aspectes, i en l’esportiu també. Estic convençut que es farà una gran cursa i que hi haurà una gran participació.

Ara mateix, en quin moment de la seva trajectòria es troba?
Els últims anys he estat bastant actiu en proves d’atletisme com ara marxes o duatlons, en què he mostrat un bon nivell. A més, des de fa un any he tornat a l’activitat de bicicleta en carretera. De fet, m’he tornat a treure recentment la llicència amb Surià Bicis.

El tornarem a veure ben aviat competint, doncs?
No, de moment no. El que vull ara és passar-m’ho bé i intentar anar a totes les proves que se celebrin per l’Empordà. Vull gaudir d’aquestes curses de resistència i de les experiències que em poden aportar. Ara bé, no em marco objectius, no soc una persona competitiva. El més important, com dic, és gaudir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li