Dibuixos amb vida, a Llançà

0
1450

Els adolescents han aprofitat les classes de Tecnologia i d’Informàtica a l’Institut de Llançà per crear hologrames a partir dels dibuixos fets pels nens i nenes de l’escola Pompeu Fabra


De la ment al paper, i del paper a les 3D. Un projecte impulsat pels dos centres ha permès que els joves de 4t d’ESO de l’Institut de Llançà projectessin en tres dimensions dibuixos del Petit Príncep que havien fet els alumnes de l’escola Pompeu Fabra. Més concretament, els adolescents han aprofitat les classes de Tecnologia i d’Informàtica per crear hologrames (imatges reproduïdes en tres dimensions). Per fer-ho, han utilitzat programes com el GIMP o l’App Inventor, i han fabricat les piràmides invertides que fan possible l’efecte desitjat.

El programa col·laboratiu es va iniciar al novembre, i fa un parell de setmanes els joves van visitar els infants per mostrar-los els resultats. Van carregar les aplicacions necessàries a les tauletes de l’escola i els nens i nenes van poder veure els seus propis dibuixos en tres dimensions. El projecte es presentarà a dues jornades d’educació i tecnologia que es faran el proper mes de maig.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li