Detinguts dos atracadors de Figueres després d’una persecució a trets a Caldes

0
600

Els atracadors que a primera hora d’aquest dijous a la tarda han assaltat la sucursal de ‘La Caixa’ a Caldes de Malavella (Selva) han amenaçat el personal amb pistoles. Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, dos dels quals són veïns de Figueres, però l’operació continua oberta perquè no es descarta la presència d’un quart atracador. Els lladres han fugit del lloc amb un cotxe. Els treballadors de l’entitat i diversos testimonis han agafat la matrícula del vehicle i han alertat la Policia Local, que els ha començat a seguir la pista i ha avisat els Mossos d’Esquadra. Després d’una persecució, durant la qual hi ha hagut intercanvi de trets, els agents han pogut aturar el cotxe a Sant Julià de Ramis.

Passaven pocs minuts de tres quarts de cinc de la tarda quan els atracadors han entrat a la sucursal de ‘La Caixa’ de Caldes de Malavella, situada al carrer Santa Maria del municipi. Els homes han amenaçat el personal de l’entitat amb una pistola i els han exigit que els entreguessin els diners. Segons les primeres informacions, la quantitat que s’han endut voltaria els 100 euros.

Després, els atracadors han fugit de l’entitat amb un cotxe. Els treballadors de la sucursal i diversos testimonis han agafat la matrícula del vehicle i han donat l’alerta a la Policia Local. Els agents han començat a seguir-los la pista i els han pogut localitzat. Després, els municipals s’han posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra i diversos efectius els han perseguit.

Els agents han pogut detenir els lladres a l’alçada de Sarrià de Ter i de Sant Julià de Ramis (Gironès). Durant la persecució, que ha tingut lloc al llarg de 20 quilòmetres, hi ha hagut un intercanvi de trets. De moment, els mossos han detingut tres atracadors, però l’operació continua oberta perquè no es descarta que hi hagi un quart implicat.

Els tres arrestats són Fidel R. F., de nacionalitat espanyola, 62 anys i veí de Llorà, Jordi M. R., de nacionalitat espanyola, 29 anys i veí de Figueres, i Juan José M. V., de nacionalitat espanyola, 34 anys i veí de Figueres.

Passaven pocs minuts de tres quarts de cinc de la tarda quan els atracadors han entrat a la sucursal de ‘La Caixa’ de Caldes de Malavella, situada al carrer Santa Maria del municipi. Els homes han amenaçat el personal de l’entitat amb una pistola i els han exigit que els entreguessin els diners. Segons les primeres informacions, la quantitat que s’han endut voltaria els 100 euros.

Els mossos han explicat que tres individus armats i vestits amb gorres i passamuntanyes han amenaçat els treballadors de l’entitat per fer-se amb els diners de la caixa forta. Finalment però, al veure que no ho aconseguien, s’han endut part dels diners que portaven al damunt els clients que en aquell moment es trobaven a l’oficina. En total, entre clients i treballadors a l’entitat bancària hi havia una desena de persones.

Després, els atracadors han fugit de l’entitat amb un cotxe que tenien aparcat molt a prop. Els treballadors de la sucursal i diversos testimonis han agafat la matrícula del vehicle i han donat l’alerta a la Policia Local. Els agents han començat a seguir-los la pista i els han pogut localitzat. Després, els municipals s’han posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra i diversos efectius els han perseguit.

Els agents han pogut detenir els lladres a l’alçada de Sarrià de Ter i de Sant Julià de Ramis (Gironès). Durant la persecució, que ha tingut lloc al llarg de 20 quilòmetres, hi ha hagut un intercanvi de trets ja que, segons han comunicat els mossos, els fugitius disparaven contra els cotxes dels agents. De moment, els mossos han detingut tres atracadors i, tot i que inicialment s’apuntava que l’operació continuava oberta, els mossos han confirmat que s’han detingut els únics tres implicats en l’atracament. Dos dels atracadors han estat arrestats a Sant Julià de Ramis. Al tercer, després que hagi intentat continuar la fugida a peu, l’han detingut minuts més tard al terme municipal de Sarrià de Ter.

Els mossos han recuperat ja dues de les armes utilitzades pels delinqüents: una escopeta retallada i una arma curta simulada. S’han recuperat també diners en efectiu.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li