Descobriment d’un placa per recordar l’1 d’octubre

0
2010

La Comissió del Nomenclàtor de Figueres, presidida per l’alcaldessa, Marta Felip, va acordar aquest juliol per encàrrec del Ple dedicar la plaça de l’Institut als fets històrics de l’1 d’octubre del 2017


 

Figueres recordarà els fets de l’1 d’octubre del 2017 amb el descobriment d’una placa commemorativa i la projecció d’un audiovisual el dilluns 1 d’octubre a les vuit del vespre. La instal·lació d’aquesta placa commemorativa a la plaça de l’Institut Ramon Muntaner es va aprovar per la Comissió del Nomenclàtor a proposta del Ple municipal.

La Comissió del Nomenclàtor de Figueres, presidida per l’alcaldessa, Marta Felip, va acordar aquest juliol per encàrrec del Ple dedicar la plaça de l’Institut als fets històrics de l’1 d’octubre del 2017 en què centenars de persones es van concentrar en aquesta plaça per seguir els resultats del referèndum. El Ple de febrer del 2017 va aprovar encarregar a la Comissió del Nomenclàtor l’estudi de la proposta de dedicar la plaça de l’Institut a l’1 d’octubre. Aquesta Comissió està formada per representants de tots els partits polítics, entitats i membres de la societat civil.

L’acte commemoratiu finalitzarà amb una actuació musical de la cantautora Rusó Sala.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li