Demanen reparar alguns dels ponts de la marina

0
613

El grup municipal SOM d’Empuriabrava i Castelló ha denunciat el mal estat dels ponts dels canals de la marina i ha presentat un requeriment a l’Ajuntament


El grup municipal SOM d’Empuriabrava i Castelló ha denunciat el mal estat dels ponts dels canals de la marina i ha presentat un requeriment a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. El regidor de la formació, que està a l’oposició, Agustí Ayats, també demana a l’ens municipal que encarregui un informe tècnic extern «en un laboratori especialitzat, a fi de conèixer el grau d’afectació que presenten les estructures dels ponts i si el seu actual estat pot generar un perill pels vehicles i vianants, com també per a les embarcacions».

LA REPARACIÓ. Segons El Punt Avui, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ja treballa en la reparació d’aquests ponts, concretament els ponts per creuar els canals Segre, Fluvià i Tordera. La junta de govern local va donar llum verda a les obres que començaran d’aquí a poc. Destaquen que el projecte té un cost aproximat de fins a 202.840 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li