Demanen millorar la qualitat de l’aigua a la platja del Rec del Molí

0
822

Aquesta zona de bany Ă©s l’Ășnica de Catalunya que tĂ© un nivell insuficient, segons l’AgĂšncia Europea del Medi Ambient


El subgrup parlamentari del PP ha presentat una proposta sobre l’aigua de la platja del terme municipal de l’Escala, del Rec del MolĂ­. En la comissiĂł de Medi Ambient del Parlament de la setmana passada el diputat Santi RodrĂ­guez va instar a fer un «esforç de millora de la qualitat de l’aigua» d’aquesta platja. I Ă©s que l’AgĂšncia Europea de Medi Ambient (AEMA) considera que l’estat de l’aigua Ă©s insalubre.

Per la seva banda, el govern va treure dades argumentant que el 94% de les platges catalanes tenen una qualitat de l’aigua considerada molt bona, un 4% bona i un 1% suficient. Els grups de l’executiu tambĂ© van dir que nomĂ©s una de les platges del litoral catalĂ  tenia qualitat insuficient. TambĂ© es va parlar de les funcions de la zona, ja que la platja tĂ© el focus de brutĂ­cia a l’extrem sud, on desemboca l’anomenat rec del MolĂ­. L’AgĂšncia Catalana de l’Aigua es va comprometre a fer anĂ lisis per esbrinar la procedĂšncia de la contaminaciĂł i es va comprometre fa un temps a prendre mesures.

De totes les platges de l’Estat, un 0,5% estan considerades insalubres per l’AEMA. Al litoral catalĂ  nomĂ©s hi ha la del Rec del MolĂ­.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li