Demanen l’ampliació de les andanes a l’estació de Camallera

0
657

La mesura permetria l’aturada dels trens de mitjana distància en una zona a cavall entre l’Alt i el Baix Empordà


Esquerra Republicana (ERC) demana al Govern espanyol un projecte d’ampliació de les andanes de l’estació de Camallera per permetre que els trens de mitja distància s’hi puguin aturar.

La formació ha presentat una moció al Senat per exigir que acceleri de forma immediata l’actuació per «facilitar la mobilitat de milers de persones que viuen en aquesta zona, a cavall entre l’Alt i el Baix Empordà».

El senador per Girona, Jordi Martí, ha informat que amb aquesta iniciativa parlamentària el que es demana al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i Adif és que s’executi «el projecte d’ampliació de les andanes i adopti totes les mesures i actuacions de la seva competència que siguin necessàries amb la màxima celeritat, també pressupostàries, per permetre que els trens de Mitjana Distància puguin aturar-se a l’estació de Camallera». Per la seva banda, la portaveu d’ERC al Consell Comarcal, Etna Estrems, va considerar que l’aturada dels trens de mitjana distància a l’estació de Camallera és «imprescindible per a la comarca». La diputada per l’Alt Empordà, Anna Torrentà va declarar: «Fomentar l’ús del transport públic en l’actual context d’emergència climàtica ha de ser una obligació de qualsevol administració».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li