Demanen als veïns de Pont de Molins que s’impliquin en l’aturada del nou polígon

0
994

Rere una pancarta amb el lema “Ja n’hi ha prou, no?” i disfressats amb barbes postisses i granotes de manobre, tres membres de la IAEDEN-Salvem l’Empordà van aixecar dijous un mur de maons de poc més d’un metre d’altura a la porta de l’ajuntament de Pont de Molins. L’objectiu de l’acció era fer palesa la seva oposició al polígon industrial de 50 hectàrees que hi ha projectat al municipi. Un polígon que, tal com va avançar HORA NOVA, tampoc agrada al col·lectiu de pagesos.
La portaveu dels ecologistes, Bàrbara Schmidt, va assegurar que la comarca no necessita cap nou polígon perquè ja està “empastifada” de zones industrials buides. Va alertar que s’estan construint polígons al llarg de les principals carreteres i que en molts els solars no s’ocupen per manca de demanda. Per això va demanar a les forces polítiques que facin un “càlcul realista” per determinar si en calen més i, en cas que es construeixin, si s’ocuparan. A més, els ecologistes recorden que Pont de Molins ja suporta prou pressió urbanística amb l’N-II i el pont del TAV.
L’acció de dijous arriba després que el cap de setmana passat la IAEDEN distribuís fullets informatius entre els veïns per demanar-los que s’impliquin activament en l’aturada del projecte. Creuen que, amb la proximitat de les eleccions municipals, és el moment òptim perquè els vilatans pressionin els grups polítics. “Encara hi som a temps perquè hi ha una oposició real tant dels propietaris dels terrenys com de part de la ciutadania”, va assegurar Schmidt.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li